Vés al contingut
Actualitat_Associació Obre't Ebre

Actualitat

Millora del perfil professional amb pràctiques a l’estranger

El TLN MOBILICAT és un programa dirigit a joves d'entre 18 i 29 anys que no treballen ni estudien perquè puguin fer pràctiques formatives no remunerades a empreses o entitats d'estats membres de la Unió Europea. 

L'objectiu és facilitar la inserció laboral dels i les joves mitjançant un itinerari personalitzat d'acompanyament i suport, amb aprenentatge pràctic i formatiu a l'estranger, a partir dels seus interessos i motivacions.

Apostem per la recuperació de finques rurals amb valor social

La Torre Sant Antoni és una de les finques rústiques que s’emmarca dins el projecte estratègic de Masos Ambientals i Socials que gestionen les entitats de la Coordinadora. La Torre s’ha recuperat per tal d’oferir activitats de caràcter mediambiental i social a persones provinents de països europeus amb la finalitat de portar a terme un projecte de voluntariat social dins el marc del Cos Europeu de Solidaritat (CES). Aquest projecte és gestionat per l'Associació Obre’t Ebre.

Parelles lingüístiques

Us presentem a una de les parelles lingüístiques del programa "Entre Mots": la Laura i l'Hacer. Una oportunitat de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures i maneres de fer. 

La Laura és una de les voluntàries lingüístiques nativa a Catalunya que està ajudant a l'Hacer a aprendre la llengua catalana i a conèixer els diferents costums i maneres de fer del territori. L'Hacer és de Turquia i té moltes ganes d'aprendre l'idioma. 

Fomentem l'ocupació juvenil

Fomentem l'ocupació juvenil

A l' Associació Obre't Ebre fomentem l'ocupació dels i les joves mitjançant el programa de Garantia Juvenil per a poder incorporar professionals joves al nostre equip.

Ens sumem aquest tipus de projectes per a donar oportunitats als i les joves acabats de titular amb el suport d’aquesta subvenció. L’equip acompanya i supervisa al grup de joves a través d’un tutor/a perquè puguin treure el màxim profit i ajudar-los a la seva incorporació laboral.

La Vida de les Dones al Kurdistan

Aquest diumenge 8 de març a les 12:00 h. vine i escolta a la Rojda, periodista i voluntària Kurda del Cos Europeu de Solidaritat a Roquetes, al Centre d'Interpretació de Tivenys.

Més informació : 657 28 84 85

Voluntariat Cos Europeu de Solidaritat

La Marion Rives de França ha estat realitzant el seu voluntariat a la Biblioteca Mercè Lleixà de SomiBiblioteca Roquetes. Ens ha fet una petita explicació del què ha significat per a ella aquest voluntariat amb nosaltres. Moltes gràcies Marion.

Marató de Sang

El passat divendres va tenir lloc la Marató de Sang a Tortosa. Vam ser diverses les entitats que hi vam col·labarar.

Des d'Obre't'Ebre volem agrair la implicació dels voluntaris europeus, ja que van estar durant el matí i la tarde donant a conèixer l'entitat i fent activitats de dinamització.

obretebre@sinergia.org

 

Projecte "Entre Mots"

"Entre mots" és un projecte que posa en contacte persones del mateix poble de diferents origens que no es coneixen de i amb la seva excusa practiquen la llengua catalana. com pots començar? amb qui quedaràs? ...què necessites?Si t'interessa viure una experiència fantàstica i plena de sentit al teu territori, si disposes d'una o dos hores a la setmana... escriu-nos a obretebre@sinergia.org i t'explicarem més concretament tots els detalls.

Perquè només fent un esforç podràs trencar amb prejudicis i fer de les Terres de l'Ebre un lloc de convivència!

 

Programa Garantia Juvenil

Hem rebut una subvenció per a persones traballadores en el marc del Programa de Garantia Juvenil, d’acord amb l’ORDRE TSF/115/2018.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

obre't'ebre a la plataforma digital surtdecasa.cat

"Els camps de treball són espais d'educació informal que tenen la filosofia de fomentar el fet de compartir, el respecte per l'altre i el treball voluntari. I crear consciència i donar aquests valors a la joventut que són els que han de dur a terme el canvi en la societat".

Camp de Treball - Uneix-te a Campredó Pel Patrimoni

Els joves realitzen tasques de millora i manteniment de la Casa Prats a la població de Campredó, a redós redós d'un edifici medieval de notable importància històrica atès que compta amb unes escales de cargol que són una construcció pètria de primer ordre.

Programa Garantia Juvenil

Hem rebut una subvenció per a persones traballadores en el marc del Programa de Garantia Juvenil, d'acord amb l'ORDRE TSF/213/2016.

La Garantia Juvenil és un programa impulsat per la Unió Europea contra l’atur juvenil.

Voluntariat per la Llengua

Us animeu a acompanyar a persones nouvingudes a aprendre la nostra llengua!?

A part d'una experiència molt enriquidora es necessària per fomentar l'empoderament i l'autonomia de les persones (en la seva majoria dones) que arriben al nostre país buscant noves oportunitats.

Posat en contacte amb nosaltres i t'expliquem què i cóm pots col.laborar en aquest projecte.

'La solidaritat es la tendresa dels pobles'

Contacte amb nosaltres

obretebre@sinergia.org

Telf. 657 288 485
Carrer del Canal, 11 1r pis
43520 Roquetes