Vés al contingut
Accions internacionals_Obre't Ebre

Accions internacionals

Vols participar en els nostres projectes internacionals?

Cos Europeu de Solidaritat

Iniciativa de la Unió Europea que ofereix oportunitats perquè els joves d'entre 18 i 30 anys, duguin a terme un servei de voluntariat o participin en projectes en el sector de la solidaritat, en el seu propi país, en un altre país de la Unió Europea, o fora d'ella.

Accions internacionals_CES

Més informació

Intercanvis

Permeten a grups de persones joves de diferents països reunir-se, conviure i treballar en projectes comuns durant períodes breus. Es pot participar amb iniciatives com tallers, debats, jocs de rol, activitats a l'aire lliure i molt més. 

Més informació

Camps de treball

Experiència de voluntariat, on durant 15 dies, ofereixes un servei a una organització d'un altre indret del món per tal de realitzar una feina de suport en una comunitat local en concret.

Més informació

Projectes de cooperació

Les associacions de cooperació del programa Erasmus+ permeten a les organitzacions participants adquirir experiència en cooperació internacional i consolidar-ne les capacitats, però també produir resultats tangibles innovadors de gran qualitat.

Més informació

Pràctiques a l'estranger

Ofereixen l'oportunitat de que els joves europeus adquireixin experiència professional i personal mitjançant la millora del coneixement, l'ús d'un idioma estranger i amb la realització de pràctiques en empreses.

Més informació