Vés al contingut
Formació_Associació Obre't Ebre

Cursos

Mas Social Ebre

Mas Social Ebre és un programa formatiu i d'inserció sociolaboral, finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, el qual té una durada de 12 mesos.

L'objectiu del projecte Mas Social és la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu, millorant l'ocupabilitat i competències professionals de les persones joves participants. Així mateix, ofereix la possibilitat d'escollir entre dos itineraris: Agricultura ecològica o construcció.

Ambdós itineraris comparteixen les visites a empresa i les accions de participació social. La finalitat de les visites en empresa és conèixer les empreses del territori, el seu funcionament i ocupacions vinculades a la formació que s'hi ofereixen. Les activitats socials, culturals i cíviques pretenen enfortir i crear vincle amb el teixit social del territori: associacions, entitats, etc.

A més a més, també oferim un acompanyament individual i/o grupal, des del mes de gener fins al desembre, per tal de millorar l'ocupabilitat, les competències i les habilitats que ajuden a afavorir la recerca de feina i/o assessorament per retornar al sistema educatiu.

A partir de sessions quinzenals amb l'orientadora, es treballa el perfil professional, el CV, la identificació i millora de competències, així com les claus i estratègies per a l'entrevista de feina, itineraris formatius, recerca de feina i d'altres aspectes, tot sempre depenent de les necessitats i la realitat de cada jove.

Requisits d'inscripció:

  • Tenir entre 16 i 29 anys.
  • Estar inscrit a l'oficina de treball com a demandant d'ocupació o millora laboral.
  • No haver treballat ni haver rebut accions formatives ni educatives el dia abans de la incorporació al projecte.
Formació_Agricultura ecològica_2024_Associació Obre't Ebre

Itinerari en Agricultura ecològica

Oferim una formació professionalitzadora de 233h en agricultura ecològica, la qual s'inicia al març i finalitza a principis de maig. Un cop finalitzada la formació, inclou la possibilitat de fer 100h de pràctiques formatives en empresa.

Formació_Construccio_Associació Obre't Ebre

Itinerari en Construcció

Oferim una formació professionalitzadora de 406h en construcció, la qual s'inicia al febrer i acaba al maig. Un cop finalitzada la formació, inclou la possibilitat de fer 100h de pràctiques formatives en empresa.