Vés al contingut
Formació_Associació Obre't Ebre

Cursos

Mas Social Ebre

Mas Social Ebre és un programa formatiu i d'inserció sociolaboral, finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, el qual té una durada de 12 mesos.

L'objectiu del projecte Mas Social és la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu, millorant l'ocupabilitat i competències professionals de les persones joves participants. Així mateix, ofereix la possibilitat d'escollir entre dos itineraris: Agricultura ecològica o construcció.

Ambdós itineraris comparteixen les visites a empresa i les accions de participació social. La finalitat de les visites en empresa és conèixer les empreses del territori, el seu funcionament i ocupacions vinculades a la formació que s'hi ofereixen. Les activitats socials, culturals i cíviques pretenen enfortir i crear vincle amb el teixit social del territori: associacions, entitats, etc.

A més a més, també oferim un acompanyament individual i/o grupal, des del mes de gener fins al desembre, per tal de millorar l'ocupabilitat, les competències i les habilitats que ajuden a afavorir la recerca de feina i/o assessorament per retornar al sistema educatiu.

A partir de sessions quinzenals amb l'orientadora, es treballa el perfil professional, el CV, la identificació i millora de competències, així com les claus i estratègies per a l'entrevista de feina, itineraris formatius, recerca de feina i d'altres aspectes, tot sempre depenent de les necessitats i la realitat de cada jove.

Requisits d'inscripció:

  • Tenir entre 16 i 29 anys.
  • Estar inscrit a l'oficina de treball com a demandant d'ocupació o millora laboral.
  • No haver treballat ni haver rebut accions formatives ni educatives el dia abans de la incorporació al projecte.
Formació_Agricultura ecològica_Associació Obre't Ebre

Itinerari en Agricultura ecològica

Oferim una formació professionalitzadora de 233h en agricultura ecològica, la qual s'inicia al març i finalitza a principis de maig. Un cop finalitzada la formació, inclou la possibilitat de fer 100h de pràctiques formatives en empresa.

Formació_Construccio_Associació Obre't Ebre

Itinerari en Construcció

Oferim una formació professionalitzadora de 406h en construcció, la qual s'inicia al febrer i acaba al maig. Un cop finalitzada la formació, inclou la possibilitat de fer 100h de pràctiques formatives en empresa.

Mas social ebre 24

Pocs dies abans de finalitzar la formació, els joves del Curs de Construcció de Mas Social, dins del Programa Singulars, adquirint coneixements pràctics.

Aquesta setmana aprenen a fer el sistema SATE Revislant, una tècnica d'aïllament i regularització de suport d'exteriors. Tècniques com aquesta, els permet obrir portes al món laboral i posicionar-se dins del món de la construcció

Mas Social Ebre 24

Donem per finalitzades les classes d'Agricultura Ecològica a la Torre de Sant Antoni. Continuem amb l'itinerari d'orientació per tal que els joves puguin definir el seu futur laboral al territori.