Vés al contingut
Projectes de cooperació_Obre't Ebre

Projectes de cooperació

Què fem?

Les associacions de cooperació del programa Erasmus+ permeten a les organitzacions participants adquirir experiència en cooperació internacional i consolidar-ne les capacitats, però també produir resultats tangibles innovadors de gran qualitat.

Des d'Obre't Ebre assessorem a entitats i també coordinem o cooperarem com a socis en diferents associacions de cooperació.

Intercanvi_Rural up_Obre't Ebre

Tradimusic

TRADIMUSIC és un projecte realitzat en xarxa amb diferents socis de Catalunya (Obre't Ebre i Espai de So), País Valencià (Amics de la Biblioteca de la Fonteta i Rondalla La Comarcal), Portugal (AJD i Arca de Sons) i Itàlia (entitat Eurobox i Canavesse) i és finançat pel programa Erasmus+ (SEPIE) de la Unió Europea.

L'objectiu principal d'aquest programa és promoure el desenvolupament socioeducatiu i personal a través de la creació d'eines digitals innovadores per a la transmissió de la música popular i tradicional, com a tret d'identitat europea.

Més informació
Projecte SIDE_Obre't Ebre

SIDE

Sharing Intercultural Diversity in Employment

El projecte SIDE té com a objectiu promoure l'ocupabilitat del jovent, a través de la promoció dels educadors juvenils que treballen amb el col·lectiu de persones joves. S'ofereixen eines i formacions ja provades amb anterioritat pels socis participants al projecte i en diferents contextos d'orientació laboral. A més, el què es vol és empoderar la joventut promovent l'autoreconeixement d'habilitats i capacitats, les quals acabin conduint a una trajectòria laboral segura i a una millora de l'ocupabilitat.

Més informació