Vés al contingut
Aula de natura_Brot del Sud

Aula de natura

Aula de natura

Benvingudes i benvinguts!

Aquí us presentem les activitats que Brot del Sud, amb la col·laboració d'Obre't Ebre, oferim a la finca Torre Sant Antoni: visites guiades i tallers especialitzats per a escoles i particulars, ensenyant la biodiversitat de la finca. la flora i la fauna.

 

MISSIÓ

La missió és la preservació i l'augment de la biodiversitat a la Torre Sant Antoni i el seu entorn, aportant el nostre granet de sorra per adaptar-nos al canvi climatic.

ACCIONS

Algunes de les nostres actuacions són la creació de caixes refugi per diverses aus i mamífers, una bassa per amfibis i rèptils, hotels d'insectes i jardins plens de plantes autòctones per afavorir els pol·linitzadors.

Reconeixement i tastet de plantes silvestres

Reconeix i aprofita les plantes silvestres. Aprendrem i tastarem les diverses plantes silvestres comestibles.


Durada: 2 hores


Durant aquest taller, a més d’una passejada general, ens focalitzarem en quatre o cinc plantes de temporada. Aquestes les explicarem en detall: aprendrem a reconèixer-les i descobrirem una pila d’usos que se’ls pot donar a cadascuna. I no només això, sinó que també les tastarem!
 

Acabarem el taller gaudint d’un aperitiu silvestre i ben gustós.

Taller_Reconeixement i tastet plantes silvestres
Taller_Biodiversitat al bosc comestible

Biodiversitat al bosc comestible

Durada: 2 hores


Un bosc comestible és un sistema agro-forestal de producció de menjar que imita el funcionament d'un bosc natural, l'ecosistema més complex i abundant que podem trobar a la terra ferma. 

No només el visitarem, sinó que aportareu el vostre granet de sorra: Fabricareu i sembrareu bombes de llavors per incrementar la seva biodiversitat.

Contacta amb nosaltres!

Vols apuntar-te a algun dels nostres tallers o proposar-ne algun de nou?

 

Lloc. C/ Pare Cardús nº1 Roquetes (Terres de l'Ebre)  

Tel673 48 69 81 - 977 07 63 29

Emailbrotdelsud@sinergia.org